- okusna doživetja sredi Ljubljane -

Moj bistro


Vedno sem si želel odpreti svoj bistro, kjer bodo gostje lahko sproščeno uživali v mojih kreacijah...

Moje sanje so postale resničnost z imenom Monstera bistro - po rastlini, ki me spremlja že od mladih nog. Pod njo sem se igral z lego kockami, saj smo jo imeli doma. Imeli so jo v osnovni šoli, videval sem jo na hodnikih birokratskih ustanov in uradov. Zdaj jo imam v svojem bistroju, s svojimi užitnimi sadeži, ki jih rodi v tropskem okolju, pa mi predstavlja ustvarjalni navdih.

Bistvo bistroja Monstera je ponudba odlične hrane, pripravljene s sestavinami, ki so najboljše kakovosti, prihajajo iz poznanih in zaupanja vrednih virov ter so najboljše v dani sezoni. V Monsteri se prepletajo niti inovativne avtorske kuhinje, kjer sezonske sestavine zaživijo v bistrojskih kosilih, ob koncu tedna pa novi okusi najdejo izraz v degustacijskih večerjah.

Doživetja ob odlični hrani v Monsteri spremljajo izbrana ekološka vina, kraft pivo, domači sokovi in sirupi ter ljubljanska voda v mirni in gazirani različici. Ob vsem tem stremimo k konceptu "zero-waste cuisine", ki nam ponuja vedno nove in zanimive kulinarične izzive.

Se vidimo v Monsteri!

Naša ponudba

Kaj je na meniju?


V Monsteri sveže sezonske sestavine kraljujejo v hitrih in okusnih bistrojskih kosilih.
Vsak teden pripravimo nov meni, na katerem sta po dve predjedi, dve glavni jedi in dve sladici. Na voljo sta tako mesna kot brezmesna različica kosila.

Ob koncu tedna odpremo vrata tudi ob večerih in si privoščimo pravo ustvarjalno kuharsko svobodo.
V 7-hodnem degustacijskem meniju skupaj z gosti raziskujemo nova kulinarična obzorja.

Odlično hrano v bistroju spremljajo z ekološkimi vini bogata vinska ponudba, avtorsko zvarjeno pivo, odlični domači sirupi in 100% sokovi ter čista ljubljanska voda iz pipe v gazirani in negazirani različici

.

Cena kosila z dvema hodoma je 19 €, s tremi hodi 22 €, s štirimi hodi pa 27 €. Večerni degustacijski 7-hodni meni stane 65 €, 5-hodni meni pa 59 €.

Tedenski meni

Ni lepšega darila od nepozabne izkušnje. Zato so vam na voljo naši darilni boni, s katerimi lahko podarite kosilo ali degustacijsko večerjo v Monsteri. Darilni bon je mogoče kupiti v bistroju, po predhodnem dogovoru pa vam ga lahko tudi pošljemo na vaš naslov.
Več informacij

Se vidimo!


Bistro Monstera se nahaja v samem središču Ljubljane, neposredno ob Kongresnem trgu. Do nje je zgolj kratek sprehod iz katere od bližnjih avtobusnih postaj ali pa podzemne garaže Kongresni trg, kjer je avtomobil mogoče parkirati varno in pod streho.

Rezerviraj mizo

...ali pokliči na: +386 (0)40 431 123

Rezervacije sprejemamo preko telefona in elektronske pošte, a preko slednje rezervacija ni veljavna, dokler vam ne pošljemo potrditvenega povratnega sporočila.

Naročite se na e-obvestila Monstera in uživajte v svežih novicah, posebnih ponudbah in ostalih dogodkih iz sveta Monstere.